Sylvia Weenink Vakfotografie

Startpagina -> Reportages -> Trouwen

contact gegevens
informatie portfolio prijslijst

TROUWREPORTAGE


Ik heb plezier in het fotograferen van bruiloften en zal er alles aan doen om er voor jullie een onvergetelijke dag van te maken. In tegenstelling tot cateraar, bloemist of kapper zal een fotograaf geruime tijd aanwezig zijn daarom vind ik het belangrijk om van tevoren kennis te maken, in Studio Mortiere, waarbij we jullie wensen door kunnen spreken, uiteraard geheel vrijblijvend.

Natuurlijk moeten jullie al heel veel kosten maken om jullie mooiste dag te laten plaatsvinden maar vergeet niet dat de taart straks op is, de jurk in de kast hangt, de trouwauto weer weg is maar dat de foto’s een blijvende herinnering zijn.

Ik hanteer geen maximum aantal foto’s per uur zodat ik achteraf een gegarandeerd mooie selectie kan afleveren.

Jullie kunnen er voor kiezen om mij een trouwalbum te laten ontwerpen of er voor kiezen om de foto's op DVD te kopen en dit zelf te doen, het is ook mogelijk mij een trouwalbum te laten maken en de fotoselectie van het album op DVD te kopen zodat je verder zelf alle nabestellingen kan doen op een door jullie gekozen adres. Uiteraard kan ik ook voor afdrukken op papier, canvas, glas of aluminium zorgen.

De keuze voor trouwalbums is heel divers, van eenvoudige albums op fotopapier tot professionele albums met opgedikte pagina's van 0,8 mm Kodak of Fuji fotopapier met 100 jaar kleurgarantie. Ik werk samen met drie leveranciers waaronder www.HetFotoboek.nl en lever albums tegen redelijke prijzen. In studio Mortiere zijn voorbeeldalbums beschikbaar die jullie kunnen bekijken.

Na de kennismaking krijgen jullie een offerte en twee weken een optie op de opgegeven trouwdatum. De datum staat definitief vast na de betaling van de eerste termijn.
De betaling vindt plaats in drie termijnen te weten;
25% bij boeking
50% uiterlijk te betalen op de trouwdag zelf
25% bij aflevering van de eindproducten.