Sylvia Weenink Vakfotografie

Startpagina -> Algemeen

contact gegevens
autobiografie contact gegevens links sitemap

AUTOBIOGRAFIE
Mijn naam is Sylvia Weenink, maar dat had u inmiddels vast al begrepen. Ik ben getrouwd met Boudewijn en heb twee dochters Jovita en Ghislaine.
Ik fotografeer al van kinds af aan en stond dan pal naast mín vader om te proberen dezelfde foto als hij te maken.
Omdat ik van mijn hobby mijn beroep wilde maken ben ik in 2006 een Vakopleiding Fotografie gaan volgen. Daarna heb ik nog vele workshops, masterclasses en cursussen gevolgd zoals bij de bekendste "mensenfotograaf" van Nederland, Govert de Roos, California Sunbounce specialist Tom Museeuw, natuurfotografen Bas Meelker, Steven Ruiter, Marcel van Balkom en Ruben Smit.
Planten verzorgen (zoals een 50-tal orchideeŽn), tuinieren, wandelen, kajakken en vooral reizen zijn hobbyís van mij. De afgelopen 12 jaar bezocht ik Frankrijk, Spanje, Guernsey, Jersey, Nieuw Zeeland, AustraliŽ, de Malediven, Zuid Afrika, Mozambique, Swaziland, Zambia, Zimbabwe, Bonaire, IndonesiŽ, Tanzania, Zanzibar, Mexico, Filippijnen, Groot BritanniŽ, MaleisiŽ, Florida U.S.A., Kenya, MacedoniŽ, Thailand en diverse keren Egypte. Omdat mijn grootste passie de duiksport is, fotografeer ik ook onder water en in de meeste landen heb ik dan ook gedoken. Ik ben graag op pad in de natuur en probeer deze zo getrouw mogelijk vast te leggen en uiteraard zonder verstoring.
Bij Sylvia Weenink Vakfotografie kun je terecht voor trouwfotografie, portretfotografie, fashionfotografie, kinderreportages, huisdierfotografie, new-bornfotografie maar ook bedrijfsreportages in studio of op locatie. Er is een qua maat bescheiden maar zeer complete en professionele ruimte beschikbaar; Studio Mortiere aan de Bluesroute 43 te Middelburg. Ik werk met diverse Nikon camera's waaronder de D3x met diverse lenzen, flitsers en toebehoren.